• Sunrise At: 6:22 AM
  • Sunset At: 5:11 PM

Privacy statement

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Gebedsmatjes acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij je eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij jouw recht respecteren om jouw persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Gebedsmatjes is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze zorgvuldig te lezen.

Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van je. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door jou worden opgegeven, in het kader van de door jou gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

  • NAW gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • E-mailadres
  • Betalingsgegevens
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • IP-adres

Registreren

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet je jezelf eerst registreren. Na registratie bewaren wij via jouw e-mailadres de door jou opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat je deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen en zodat wij je kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst.

Wij zullen de aan jouw e-mailadres gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die je met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze webwinkel kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Afhandelen bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van jouw persoonsgegevens. Indien dat nodig is voor een goede afhandeling kunnen wij jouw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Meer daarover leest u verderop in deze privacyverklaring.

Reclame

Wij kunnen je, naast de informatie op onze website, ook op de hoogte brengen van onze nieuwe producten en diensten:

  • per post
  • per e-mail
  • via social media

Contactformulier en nieuwsbrief

Wij bieden via onze webwinkel de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij je gevraagd wordt gegevens in te vullen om jouw vraag te behandelen. Je kiest zelf welke gegevens je daarbij verstrekt. De gegevens die je ons toestuurt, worden bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van jouw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Wij bieden de mogelijkheid aan geïnteresseerden zich in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan regelmatig e-mails met daarin aanbiedingen of kortingen van producten uit ons assortiment. Jouw e-mailadres wordt in dit geval slechts met jouw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. De expliciete toestemming wordt verkregen door de inschrijving van de nieuwsbrief te bevestigen via e-mail.

Bij een aankoop ontvangen wij jouw e-mailadres. Tenzij je hiertegen bezwaar maakt, sturen we je regelmatig e-mails met daarin aanbiedingen of kortingen van producten uit ons assortiment of andere e-mails gerelateerd aan je bestelling. Je kunt je te allen tijde uitschrijven voor deze e-mails met de speciale uitschrijflink in die e-mails of je kunt bezwaar maken door contact op te nemen met onze klantenservice.

Op de volgende manieren kun je je uitschrijven uit onze nieuwsbrief:

  • Via de “Uitschrijven” link onderaan iedere nieuwsbrief
  • Op de pagina: uitschrijven nieuwsbrief
  • Contact opnemen met onze klantenservice

Publicatie

Indien je een review plaatst over onze webwinkel of een product worden de volgende gegevens gepubliceerd zodat ze op internet zichtbaar zijn voor iedereen:

  • Naam

Je kiest zelf welke Naam je gebruikt. Het is mogelijk dat je hiermee te achterhalen bent. Op verzoek anonimiseren wij informatie die gepubliceerd is.

Personalisatie

We gebruiken je gegevens om je winkelervaring persoonlijker te maken. Zo kunnen we, op basis van jouw interesses, het winkelaanbod beter afstemmen op jouw wensen en je aanbiedingen doen die voor jou interessant zijn. We gebruiken daarvoor bijvoorbeeld informatie van eerdere bestellingen, cookies en je IP-adres.

Klantenservice

Indien je contact opneemt met onze klantservice slaan we notities op bij je bestelling. Hierdoor kunnen we je snel verder helpen, mocht je nog een keer contact opnemen.

Verbeteren

Om onze webwinkel en service verder te verbeteren, benaderen we je soms voor een vrijblijvend klant- of marktonderzoek. Het is mogelijk dat een derde dit onderzoek uitvoert. Deze hanteert dan dezelfde privacyregels als dat wij doen.

Verstrekking aan derden

Wij kunnen jouw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst. Deze partners zijn (mede) gevestigd buiten de EU. Wij hebben strikte afspraken met hen om de Europese privacyregels na te leven.

Cookies

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst.

Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij je uitleggen waarom wij cookies gebruiken. Het verder gebruik van onze webwinkel vatten wij op als toestemming voor dit gebruik van cookies.

Je bent vrij om cookies uit te schakelen middels de browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

We gebruiken cookies voor:

  • het bewaren van artikelen in je winkelwagen;
  • het inloggen en ophalen van je gegevens zodat je deze niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren;
  • het testen van verbeteringen aan de website;
  • de acceptiemelding van cookies op onze website;
  • het geven van inzicht hoe je onze site gebruikt (Google Analytics);
  • het mogelijk maken van persoonlijk advies van eerdere gekochte en/of bekeken artikelen;
  • het tonen van gepersonaliseerde advertenties;
  • het opslaan van via welke partnersite je onze website bezoekt.

Met derden die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies en applicaties. Toch hebben wij geen volledige controle op wat de aanbieders van deze applicaties zelf met de cookies doen wanneer zij deze uitlezen. Voor meer informatie over deze applicaties en hoe zij met cookies omgaan, zie graag de privacyverklaringen van deze partijen (let op: deze kunnen regelmatig wijzigen).

Cookievoorkeur

Als je onze site wilt gebruiken, dan is het nodig dat je onze cookies accepteert. Bij het eerste bezoek van onze site tonen we een cookiemelding. Als je deze cookiemelding sluit of verder gaat op onze site, dan gaan we ervan uit dat je dit goed vindt.

We gebruiken marketingcookies van derden om je interesses te onthouden. Zo laten wij en derde partijen je advertenties zien die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. We maken alleen gebruik van deze cookies als je hiervoor toestemming hebt gegeven. Geef je geen toestemming dan worden er nog steeds advertenties getoond, maar zijn dit willekeurige advertenties. Je kunt hieronder je keuze maken.

Bovenkant formulier

  Marketingcookies toestaan (aanbevolen)

Je krijgt advertenties te zien op basis van jouw interesses.

 Marketingcookies weigeren

Je krijgt willekeurige advertenties te zien.

Onderkant formulier

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder staan wij Google niet toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten en worden IP-adressen geanonimiseerd. De bewaartermijn voor bezoekers en gebeurtenissen in Google Analytics is 26 maanden na de laatste activiteit van de bezoeker.

Gepersonaliseerde advertenties

Wij, onze advertentienetwerken en mediabureaus kunnen je advertenties tonen op Parfum247.nl en andere websites. Dat gebeurt op basis van je eerdere bezoeken aan onze websites en de websites van derde(n). Je surf, zoek-, en koopgedrag worden verzameld op basis van cookietechnieken, je IP-adres en het advertentienummer dat gekoppeld is aan het apparaat waarmee je surft. Wij doen dit alleen als je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies. Voor cookies geldt een beperkte bewaartermijn en die termijn verschilt per cookie.

Wij schakelen ook andere externe dienstverleners in om te helpen met verschillende dingen. Soms hebben zij daar ook persoonsgegevens voor nodig. Wij delen alleen de gegevens die noodzakelijk zijn voor de opdracht die de externe dienstverlener voor ons uitvoert. We verkopen je gegevens niet aan deze dienstverleners of andere derde partijen. En met alle externe dienstverleners sluiten wij overeenkomsten waarin wij afspreken wat ze met de gegevens mogen doen.

Het type werkzaamheden dat onze externe dienstverleners voor ons uitvoeren zijn:

  • het ondersteunen bij onze advertentie- en marketingcampagnes;
  • het ondersteunen bij het doen van klantonderzoek en het verkrijgen van ratings- en reviews.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en een login token
  • De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem
  • Wij nemen fysieke maatregelen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert

Bewaartermijnen

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om jouw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal 26 maanden voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) jouw persoonsgegevens kun je te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Je kunt gegevens zelf wijzigen via mijn account .

Je kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kun je een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met jouw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat je de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken.

Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van de browser. Indien de gegevens niet kloppen, kun je ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

© 2021 - Gebedsmatjes.nl | KvK: 82233330 | BTW: NL003658604B63 | Official reseller of MySalahMat

error: Content is protected !!
0
    0
    Toon mandje
    Je mandje is leegGa verder met winkelen